Keramische tegelwerken

Een nieuwe trend op het gebied van bestrating is de keramische buitentegel. Deze is 2cm dik en verkrijgbaar in verschillende formaten. Een keramische tegel vergt weinig onderhoud, en is niet gevoelig voor krassen. Daarnaast heeft de tegel een strakke uitstraling en is kleurvast. Wij bij erica tuinen helpen u graag een keuze maken uit het ruime aanbod en kennen de verschillen in kwaliteit tussen keramische producten.

Erica tuinen is gespecialiseerd in het maken van keramische terrassen. We hebben de nodige kennis en materialen in huis om elk soort tegel te leggen van elk formaat.

Erica tuinen gebruikt voor het voegen van natuursteen een 2-componenten voegmortel deze voegmortel is een duurzaam drainerende voegmortel op basis van epoxyhars en toeslagstoffen. De voegmortel is na uitharding bestand tegen veegmachines en reinigingmachines, ook verminderd het de groei van onkruid en gravende ongedierte in de voegen, de voegmortel is vorst en dooizout bestendig, en kan makkelijk schoon gemaakt worden.

erica tuinen

BEL VOOR ADVIES

Tom Jacobs06-24221647

icon5

Henry Mulders06-22132870

/addons/shared_addons/themes/erica/img/bodybg.jpg